Menu
Your Cart

Povestea Handeco

Să vă spun povestea noastră!

Handeco este un mic studio de design situat în centrul Brașovului din România, regiune pe care poate o cunoașteți cu toții după numele de Transilvania, unde s-a născut celebra poveste Dracula! Totul a început pentru noi ca un hobby și apoi s-a dezvoltat într-o mică afacere de familie. Puteți ghici cu ce am început? Toată lumea iubește Crăciunul, nu-i așa? 

Lucrăm împreună pentru a proiecta, crea și produce lucrări de care suntem mândri. Cele mai multe dintre produsele noastre originale sunt piese unice realizate manual. Suntem o familie fericită, cu un copil mic care ne-a inspirat să realizăm și o mulțime de produse pentru copii. 

Vă invităm la o călătorie plină de culoare pe site-ul nostru, unde puteți găsi o mulțime de produse și cadouri: produse din rășină realizate manual, bijuterii, tablouri, printuri de artă, tricouri, genți, perne, globuri de Crăciun și multe altele.

Ah! Și era să uit, ne place să acceptăm provocări! Dacă ai anumite preferințe și vrei să personalizezi produsele tale, nu ezita să ne contactezi!


Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii